Azu 2018

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Graffiti

Tevékenység

Egyetlen művészeti ág sem osztja meg annyira a nézőt, mint a graffiti. Óbuda- Békásmegyer Önkormányzata már 2001-ben rendeletet fogadott el a legális graffitizésről. Az engedélyezett falak száma azóta is folyamatosan gyarapodik.

2011-ben Taker a Filatorigáti legál falra rajzolta Jobs emlékfalát. Ez a fotórealisztikus mű annyira megfogott, hogy azóta is rendszeresen fotózom nemcsak az engedélyezett, hanem a megtűrt és tiltott falakra fújt különböző műveket a firkáktól a mestermunkákig. Az elmúlt időszakban 24 darab jelentős felületet számoltam meg.

2015 november 13.-án nyílt meg fotókiállításom, ahol ezekből a fotókból mutatok be néhányat.

2017-ben a Bázisstorral közösen Graffitijamet szerveztünk a Békásmegeri Közösségi Házban, illetve élő bemutatót tartottunk a közeli gördeszka pályán. A Házban kiállításon mutattam be Óbuda graffiti felületeit. Előadást is tartottam a témában.

Elkészült a graffit műfaját összefoglaló könyv kézirata. Ebben a könyvben mind a 24 graffitizett felületet bemutatom, és mellékelek több száz fotót is. Ez az első ismeretterjesztő, művészeti könyv az Óbuda- Békásmegyeri graffiti falakról. Jelenleg kiadót keresek a megjeletetéshez.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz